Stránky amatérského florbalového týmu

Diskusní téma: Diskuze

Datum 21.12.2010
Vložil prej kopýtko máša j.
Titulek :-)

Nazdar velkolepá debada o tom proč ste nás vyhodili supes :-) Necháputo svobyho a máru ste tam mohli nechat a vyhodit jen mě, protože bez nich a mého bratra ste jen NULY !!! Pišta- jak si psal že jsem kopýtko- proč si mi to neřekl do oči FRÁJO. Čermis- ty radši mlč ty si se na to taky pěkně vysral. A podle mého názoru si hraješ na velkého frajera. Svoby má pravdu ve všem co tu napsal !!! Lajna kde hrál audina,flána a zajda byla tragická a podle mého názoru to už lepší nebude to je jejich vrchol co se týče herní dovednosti ! nazdar

Datum 21.12.2010
Vložil audina
Titulek Re: :-)

ty vole já nevim o co ti jde? jak nejvyšší vyrchol,se podívej jak se hrál ty ty vole! víš hovno co je vrchol když jsi hrál jen asi 6 zápasů tak radši pomlč hvězdo..

Datum 28.12.2010
Vložil prej Hvězda-dík
Titulek Re: Re: :-)

Jo možná sem nedával goly ale narozdíl od vás sem bránil otom svědčí i statistika obdržených branek ty HVĚZDO !!!!

Datum 19.12.2010
Vložil čermis
Titulek tomu se nedá co říct, nebo dá?!

Když to tak tady čtu, tak se fakt musím smát...ale ne všem, ale Svobyyyy-mu co je schopnej vyprodukovat za spásný myšlenky. Fakt už radši nic nepiš, protože si o tobě začnu myslet něco co nechci, díky!!! Nebo spíš to co jsem si myslel, když jem tu vaši super trojku viděl, jak se chováte na prvním zápase popř.tréninku a za Fláňou stojím... (Dětinský výlevy a smání se totálním kravinám mám už asi 12let za sebou což je ten důvod, ptoč to dopalo, tak jak dopadlo).
Co se týče vyrovnání dlůhů(placení, drezů) by od vás bylo ohleduplné, vše vyrovnat a domluvit se tak, aby obě strany byly spokojeny!!!
PS: prosím Notory, aby se k dalšímu nevyjadřovali!

Datum 20.12.2010
Vložil TRRRRRRRRRRRRR
Titulek Re: tomu se nedá co říct, nebo dá?!

jste špatný :D sorry,..

Datum 19.12.2010
Vložil SVOBYYYYYYYYYYYYYY
Titulek PIVKA A PANÁKY

Ty pivka a panáky v těch sázkách můžete posílat poštou, adresu dám.
Konkrétně jde o Audinu ( nastřílel jen o 16 gólů míň) a o Štejnyka.
Dohodnem se opět na mailu.

Čáu

Datum 19.12.2010
Vložil Fláňa
Titulek můj komentář k tomuhle všemu

Čau, nelíbí se mi, že to rozebíráme tady a je chyba, že jsme se do toho nedali už dřív, ale když už jsme se do toho dali, tak ok: Hra naší trojky nebyla poslední půlrok úplně nejlepší, ale to se stává (je to prostě hra - někdy se daří, někdy ne) - vám (mára a ten druhej - SVOBYakaNEJLEPŠÍSTŘELECváš, nebo jak se jmenuje) asi nezbejvá, než poděkovat za to, jak ste nás dovedli povzbudit při těch zápasech, když se nám nevedlo - třeba tim, jak ste se tlemili tomu, jak běhám, nebo já nevim čemu ještě a vubec tomu, jak sme hráli (jak to je, tak to je - ale nepotřebuju ve svym volnym čase poslouchat svýho spoluhráče (! ...), jak se mi tlemí při zápase - to mě dokáže fakt nakopnout k lepšímu výkonu...). Jestli jste opravdu hráli v juniorský extralize, tak to je úplně super! (já vás ale viděl jenom na našich zápasech a obrázek o vás sem si dělal z toho, jak ste hráli - dopředu vám to fakt šlo!, a taky jak ste se chovali) Dobrý - dali ste asi milion gólů, nebo kolik - super! Ale na druhou stranu... Abych řek pravdu, tak sem byl na tréninku a vubec i na zápasech rád, když sem nehrál ve trojce s někym z vás - to je totiž taky super, když vidíš, jak někdo něco posere a pak se ani nevrátí a jeho komentář k tomu je, že ho to nebaví a to samí pak dělá i při zápase. Tak to vidim já a tohle jsou věci, který mi vadili.
A ještě ta sranda, co jste dělali - dobrý taky sem se tomu tlemil, ale (mluvim za sebe) během zápasů mi to docela vadilo (to je asi moje blbost - nevim...).

Škoda, že to dopadlo tak, že od nás odešel máša a vubec to všechno vypadá tak, jak vypadá každopádně good luck - taky jste byli občas opravdu velkolepí pánové!

Datum 19.12.2010
Titulek Re: můj komentář k tomuhle všemu

To musíš říct z ksichtu do ksichtu, víš.
Ne psát, ale říct. Pusou - do ksichtu tomu druhýmu.
Pane bože ! To jsou úplný základy nějakýho manšaftu :x

Dál se nebudu bavit, vidím, že zkušenosti opravdu, ale opravdu nejsou.

Sbohem

Datum 19.12.2010
Vložil Fláňa
Titulek Re: Re: můj komentář k tomuhle všemu

Nechtěl sem to rozebírat tady... Když se bavit nebudeš, nebudeš. Sbohem

Datum 19.12.2010
Titulek Re: Re: Re: můj komentář k tomuhle všemu

No, tak že jsi celou dobu držel pusu.))))
Tady je každej hrdina, no. Pravda. Čau 0.

© 2009 Všechna práva vyhrazena. Navštivte také www.notorband.estranky.cz

Tvorba webových stránek zdarma Webnode