| Datum | 30.03.2010 |
| Vložil | Fláňa |
| Titulek | Re: trénink |
Čau, já bych šel.
—————
| Datum | 29.03.2010 |
| Vložil | Máša |
| Titulek | kritika |
Tak toto sem napsal na RAFL o rozhodčím z Mimoně - V čerejší zápas byl tragédií ze strany rozhodčího z Mimoně to jak natržoval hráčům z Vikungu bylo prostě nepřehlédnutelné. V zápase Notor Band Klášter - FBC Vikings, to jak Vikingové osekávali naše hráče nepískl a mi se dotknem míčku a on odpíská faul našeho hráče to sem nechápal, jak takovej osel může dostat licenci rozhodčího taky nechápu!!
—————
| Datum | 27.03.2010 |
| Vložil | stejny |
| Titulek | zápas |
zdarec, teď jsem teprve pustil kompa a před chvílí mluvil s Fláňou...zítra jedu, vezmu auto, 9:30 na křižovatce. Doufám, že ten zápas teda dohraju, pořád mě ta pata bolí, i když už to docela jde, ale nevím, až začnu makat na place...
R.
—————
| Datum | 27.03.2010 |
| Vložil | zajda |
| Titulek | Re: zápas |
cau zitra jedu ale stejny potreboval bych jestli by si m nevyzvedl v Bakove u Galaxie?napis v kolik tam mam bejt.
Tel.604945772
cau Zajda.....
—————
| Datum | 27.03.2010 |
| Vložil | audina |
| Titulek | zápas |
no hoši tak snad pojede aspoň štejny,jinak je to pěkně v prdeli :D
—————
| Datum | 27.03.2010 |
| Vložil | Ferry |
| Titulek | zápas |
Ahoj zítra nejdu - musím jet na veterány neboť mi hrozí, že při další neúčasti už se mnou nebudou počítat. Za mě bude David Babák tak že určitě minimálně adekvátní náhrada. Tak ten první zápas dejte ať si ještě zahraju o postup.
—————
| Datum | 26.03.2010 |
| Vložil | Máša |
| Titulek | Pokuty |
Jěště bych chtěl dodat pokud byste chtěli na pokutách něco změnit pište to na diskuzi v pokutách at vím co mám změnit. Děkuji
—————
| Datum | 26.03.2010 |
| Vložil | Máša |
| Titulek | trénink |
Ahoj takže budu svámi počítat ( audina, flána, zajda) sraz jako vždy 17:45 u 6 brány
—————
| Datum | 26.03.2010 |
| Vložil | Fláňa |
| Titulek | trénink |
Čau - přidám... Takže se uvidíme odpoledne...
—————
| Datum | 26.03.2010 |
| Vložil | Audina |
| Titulek | trenink |
no tak asi pojedem se Zajdou busem,když je Štejny raněn.. Takže snad se Fláňa přidá.. :)