Stránky amatérského florbalového týmu

Diskusní téma: Diskuze

Datum 30.03.2010
Vložil Fláňa
Titulek Re: trénink

Čau, já bych šel.

Datum 29.03.2010
Vložil Máša
Titulek kritika

Tak toto sem napsal na RAFL o rozhodčím z Mimoně - V čerejší zápas byl tragédií ze strany rozhodčího z Mimoně to jak natržoval hráčům z Vikungu bylo prostě nepřehlédnutelné. V zápase Notor Band Klášter - FBC Vikings, to jak Vikingové osekávali naše hráče nepískl a mi se dotknem míčku a on odpíská faul našeho hráče to sem nechápal, jak takovej osel může dostat licenci rozhodčího taky nechápu!!

Datum 27.03.2010
Vložil stejny
Titulek zápas

zdarec, teď jsem teprve pustil kompa a před chvílí mluvil s Fláňou...zítra jedu, vezmu auto, 9:30 na křižovatce. Doufám, že ten zápas teda dohraju, pořád mě ta pata bolí, i když už to docela jde, ale nevím, až začnu makat na place...
R.

Datum 27.03.2010
Vložil zajda
Titulek Re: zápas

cau zitra jedu ale stejny potreboval bych jestli by si m nevyzvedl v Bakove u Galaxie?napis v kolik tam mam bejt.
Tel.604945772
cau Zajda.....

Datum 27.03.2010
Vložil audina
Titulek zápas

no hoši tak snad pojede aspoň štejny,jinak je to pěkně v prdeli :D

Datum 27.03.2010
Vložil Ferry
Titulek zápas

Ahoj zítra nejdu - musím jet na veterány neboť mi hrozí, že při další neúčasti už se mnou nebudou počítat. Za mě bude David Babák tak že určitě minimálně adekvátní náhrada. Tak ten první zápas dejte ať si ještě zahraju o postup.

Datum 26.03.2010
Vložil Máša
Titulek Pokuty

Jěště bych chtěl dodat pokud byste chtěli na pokutách něco změnit pište to na diskuzi v pokutách at vím co mám změnit. Děkuji

Datum 26.03.2010
Vložil Máša
Titulek trénink

Ahoj takže budu svámi počítat ( audina, flána, zajda) sraz jako vždy 17:45 u 6 brány

Datum 26.03.2010
Vložil Fláňa
Titulek trénink

Čau - přidám... Takže se uvidíme odpoledne...

Datum 26.03.2010
Vložil Audina
Titulek trenink

no tak asi pojedem se Zajdou busem,když je Štejny raněn.. Takže snad se Fláňa přidá.. :)

© 2009 Všechna práva vyhrazena. Navštivte také www.notorband.estranky.cz

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode