Stránky amatérského florbalového týmu

Diskusní téma: Diskuze

Datum 26.03.2010
Vložil Audina
Titulek trenink

no tak asi pojedem se Zajdou busem,když je Štejny raněn.. Takže snad se Fláňa přidá.. :)

Datum 25.03.2010
Vložil Ferry
Titulek TRÉNINK

TRÉNINK DNES ZRUŠEN A OD DALŠÍHO MĚSÍCE UŽ NENÍ HALA TAK PROSTĚ KRIZE JE KRIZE

Datum 25.03.2010
Vložil máša
Titulek trénink

Flána : tak vem auto a vem audinu sebou a zkuste jěště Zajdu

Datum 25.03.2010
Vložil Fláňa
Titulek Re: trénink

Čau, s autem to teď asi nevyjde, protože ho přes týden potřebuje táta, asi leda busem...

Datum 23.03.2010
Vložil stejny
Titulek trénink

Zdarec borci, bohužel musím tréninky zrušit a uvidím, jak to bude vypadat v neděli...po nedělním zápase mě začala bolet pata, myslel jsem, že je to nějaká blbost v patě, která za hodinu zmizí a ono hovno, bolí mě to pořád víc, kulhám jak troubič. Kolega v práci má to samé z volejbalu už měsíc, prý to natažený nějaký úpon spojující patu snad s kostí či s čím...maže to už desátou mastí a vše na prd...jediné, co prý pomáhá je noha v klidu:(
Tak uvidím, snad to přestane, ale pokud nee,tak tréninky nejspíš vypustím a pošetřím to na neděli...
R

Datum 24.03.2010
Vložil čermis

tak to pořádně promaž ať jsi ready na neděli, ptž když nepůjdeš, tak je to na hovno...hlavně, když postoupíme:-)))

Datum 23.03.2010
Vložil Máša
Titulek trénink

ahoj tak ve čtvrtek se dozvíte jestli bude v pátek trénink z Pilichem, mějte v záloze připravený trénink ve čtvrtek. čus

Datum 23.03.2010
Vložil čermis

Čis chlapy, já bohužel v pátek nemůžu na trénink přijít, ptž jsem pozvanej na narozky do Harrachova a účast jsem již přislíbil. Ve čtvrtek bych šel, kdyby teda tr.byl.

Datum 22.03.2010
Vložil audina
Titulek trenink

zdarec tak v patek určitě jedu jestli pojede štejnyk..

Datum 22.03.2010
Vložil Máša
Titulek zápas

ahoj zápas byl super i přesto že jsme si ho zkomplikovali, já v pátek samozřejmě jdu. A ve čtvrtek bude taky trénink??

© 2009 Všechna práva vyhrazena. Navštivte také www.notorband.estranky.cz

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode