Stránky amatérského florbalového týmu

Diskusní téma: Diskuze

Datum 11.03.2010
Vložil Audina
Titulek Re: tučnák

TUČŇÁÁÁÁÁK :D:D:D:D

Datum 10.03.2010
Vložil Ferry
Titulek .....

Ahoj

Kdo má moje triko a trenky? Doufám že obojí dostanu v neděli vypraný.

Datum 11.03.2010
Vložil Fláňa
Titulek Re: .....

Čau, trenky a triko má (doufám) David. Na to sem si po tom zápase fakt nevzpoměl... (jinak registračky a desky sem vzal já)

Datum 11.03.2010
Vložil Fláňa
Titulek Re: .....

Čau, trenky a triko má (doufám) David. Na to sem si po tom zápase fakt nevzpoměl... (jinak registračky a desky sem vzal já)

Datum 10.03.2010
Vložil stejny
Titulek trénink

zdarec, zítra na trénink nejspíš nebudu moc, resp. ho nebudu stíhat. Eliška musí zaskočit do práce, protože ženský jedou do LB na školení. Takže budu hlídat Ondru. Potrénuji v pátek...mám s kolegama zase sportovně kulturní odpoledne = 2hoďky florbal v Podlázkách a pak trři hoďky u piva Pod Věží:) Na neděli budu připraven, musíme jim to nandat. Jenom upozorňuji, že jestli Bakov porazíme, hrajeme ještě v neděli odpo první semifinále s Dragonama.
Radek

Datum 09.03.2010
Vložil Máša
Titulek trénink

Čermis - Ahoj pojedeš na trénink já jenom jestli mě zase vezmeš klidně zase přijedu do bakova

Datum 10.03.2010
Vložil čermis
Titulek Re: trénink

Mášo...zítra ještě nevím jestli pojedu, mám toho zítra dost na práci. Jooo a prej ti začali říkat tučňák, joooo???? co je na tom pravdy???

Datum 08.03.2010
Vložil Audina
Titulek trenink

na trenink pojedu na 100%..

Datum 08.03.2010
Vložil Máša
Titulek Zápas

Ahoj tak to byl jeden z nejlepších zápasů celé sezony musím smeknout jak ste hráli a můj výkon byl tak průměrný a doufám že příští neděli bude vynikající. Trénink ve čtvrtek já půjdu. Napište kdo půjdete

Datum 08.03.2010
Vložil Audina
Titulek zápas

pánové nevím čím to bylo,asi tím že jsme byli v pohodě a nic jsme nehrotili a bylo dobrý že jsme se nenechali ani ve 3. třetině vyprovokovat i když hráli jak prasata :) jako kapitán to hodnotím skvěle :) tak už jen doufám že nám to takhle půjde i příští neděli..:)

© 2009 Všechna práva vyhrazena. Navštivte také www.notorband.estranky.cz

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode