| Datum | 11.03.2010 |
| Vložil | Audina |
| Titulek | Re: tučnák |
TUČŇÁÁÁÁÁK :D:D:D:D
—————
| Datum | 10.03.2010 |
| Vložil | Ferry |
| Titulek | ..... |
Ahoj
Kdo má moje triko a trenky? Doufám že obojí dostanu v neděli vypraný.
—————
| Datum | 11.03.2010 |
| Vložil | Fláňa |
| Titulek | Re: ..... |
Čau, trenky a triko má (doufám) David. Na to sem si po tom zápase fakt nevzpoměl... (jinak registračky a desky sem vzal já)
—————
| Datum | 11.03.2010 |
| Vložil | Fláňa |
| Titulek | Re: ..... |
Čau, trenky a triko má (doufám) David. Na to sem si po tom zápase fakt nevzpoměl... (jinak registračky a desky sem vzal já)
—————
| Datum | 10.03.2010 |
| Vložil | stejny |
| Titulek | trénink |
zdarec, zítra na trénink nejspíš nebudu moc, resp. ho nebudu stíhat. Eliška musí zaskočit do práce, protože ženský jedou do LB na školení. Takže budu hlídat Ondru. Potrénuji v pátek...mám s kolegama zase sportovně kulturní odpoledne = 2hoďky florbal v Podlázkách a pak trři hoďky u piva Pod Věží:) Na neděli budu připraven, musíme jim to nandat. Jenom upozorňuji, že jestli Bakov porazíme, hrajeme ještě v neděli odpo první semifinále s Dragonama.
Radek
—————
| Datum | 09.03.2010 |
| Vložil | Máša |
| Titulek | trénink |
Čermis - Ahoj pojedeš na trénink já jenom jestli mě zase vezmeš klidně zase přijedu do bakova
—————
| Datum | 10.03.2010 |
| Vložil | čermis |
| Titulek | Re: trénink |
Mášo...zítra ještě nevím jestli pojedu, mám toho zítra dost na práci. Jooo a prej ti začali říkat tučňák, joooo???? co je na tom pravdy???
—————
| Datum | 08.03.2010 |
| Vložil | Audina |
| Titulek | trenink |
na trenink pojedu na 100%..
—————
| Datum | 08.03.2010 |
| Vložil | Máša |
| Titulek | Zápas |
Ahoj tak to byl jeden z nejlepších zápasů celé sezony musím smeknout jak ste hráli a můj výkon byl tak průměrný a doufám že příští neděli bude vynikající. Trénink ve čtvrtek já půjdu. Napište kdo půjdete
—————
| Datum | 08.03.2010 |
| Vložil | Audina |
| Titulek | zápas |
pánové nevím čím to bylo,asi tím že jsme byli v pohodě a nic jsme nehrotili a bylo dobrý že jsme se nenechali ani ve 3. třetině vyprovokovat i když hráli jak prasata :) jako kapitán to hodnotím skvěle :) tak už jen doufám že nám to takhle půjde i příští neděli..:)